Judul : ‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan
link : ‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan
‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan
Baru-baru ini Kementerian Sumber Manusia menggesa semua restoran di Malaysia mengambil tukang masak tempatan untuk bekerja di restoran masing-masing. Malah, peraturan baharu itu akan dikuatkuasakan mulai 1 Januari 2019. Hal demikian adalah untuk mengurangkan pengambilan pekerja asing sekali gus menjaga kualiti makanan tempatan.
‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan |
Demikianlah Artikel ‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan
Sekianlah artikel ‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.
Anda sekarang membaca artikel ‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan dengan alamat link https://beritabaru46.blogspot.com/2018/06/kenapa-diskriminasi-mereka-chef-wan-tak.html